3 dingen waar we allemaal blij van worden!

Vandaag ga ik het hebben over 3 dingen waar we sowieso allemaal blij van worden. Het zijn misschien de kleinste dingetjes die ons zo blij kunnen maken, maar dat gaat je juist ook leren waarderen 🙂

1. We worden allemaal wel blij als we ’s avonds ons bed in kruipen en onze dekbed, kussen of onder hoes is verschoond. De geur van wasmiddel vind ik zo lekker! Ik slaap altijd veel lekkerder als mijn bed pas is verschoond. Ik vind het vaak ook nog lekker als ik hem in spuit met Zwitsal parfum (hmmm Jummie!)

2. We worden waarschijnlijk ook allemaal heel blij als je telefoon/ipad/ipod/computer noem het maar op nog maar 1% heeft en dat je dan heel hard naar de oplader rent en dat hij dan nog niet leeg is. Ik krijg dan altijd eventjes het ‘ NAILED IT’ gevoel.

3. Als je bijvoorbeeld ziek bent, of dat als je je de hele dag al verveelt en dat je dan alle Youtube videos al hebt gezien en dat er dan opeens een hele nieuwe lading aan videos is. Dat is fijn!

Dit zijn de drie dingetjes waar ik nou echt blij van word, het zullen er waarschijnlijk nog veel meer zijn, maar daar kom ik nu even niet op. Waarschijnlijk omdat ze zo klein zijn dat je niet eens weet dat je er blij van word.

Waar worden jullie nou echt blij van? Laat het me weten in de comments!

Liefs, Jessie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s