BE Creative nagellakjes.

BE Creative nagellakjes.

Ik kreeg deze twee nagellakjes in de goodiebag van de GraziaBBMC en ik vind ze verrassend fijn en daarom review ik ze vandaag voor jullie! Je kunt deze nagellak kopen bij de Ici-Paris. Ici-Paris heeft deze lijn ook bedacht.De lichtroze kleur heet ‘002 Truth’ en de rode kleur heet ‘007 Dare’ Als je meer wilt weten over deze twee nagellakjes, lees dan verder.

IMG_4135

De lakjes zijn multifunctioneel, want je kunt de dop als een soort van tafeltje gebruiken en je kan het potje heel gemakkelijk tussen je vingers bewaren zodat je het potje dichtbij hebt. Heel handig dus!

IMG_4133

Ik begin met de roze kleur in nummer ‘002 Truth’ Hij is milky roze en dekt over het algemeen goed. Ik zelf vind één laagje nog iets te doorschijnend, dus meestal ga ik voor twee laagjes. Als je echt een perfecte dekking wilt moet je drie laagjes aanbrengen.

Be creative nailpolish 002 truth

Dit is hoe de nagellak eruit ziet met 2 laagjes. Ik heb het niet op mijn eigen nagels geswatched als je je dat soms afvraagd, maar op een nagelwiel. Ik heb deze kleur de afgelopen tijd héél veel gedragen met een laagje gel-nagellak eroverheen. Super mooi werd het!

IMG_4134

Dit is de rode kleur in ‘007 Dare’ Dit is vanaf de dag dat ik hem kreeg mijn nieuwe favoriete rode kleur. Hij dekt eigenlijk al met één laagje, maar ik doe er altijd twee omdat dat er toch iets mooier uitziet vind ik zelf. De kwastjes van deze nagellakjes vind ik heel erg fijn! Niet te dik niet te dun en de nagellak is ook helemaal niet stroperig echt precies goed!

be creative nagellak 007 dare

Dit is hoe deze kleur eruit ziet met twee laagjes. In één woord: PERFECT!

IMG_2615[1]

Dit was de review. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en er ook iets aan hebben gehad.

Liefs, Jessie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s