Mijn ‘Guilty Pleasures’

Mijn 'Guilty Pleasures'

Vandaag ga ik mijn Guilty Pleasures aan jullie vertellen.
Guilty Pleasures zijn dingen die je stiekem heel erg leuk vind, maar die niemand van je weet en waar je je eigenlijk ook wel een beetje voor schaamt.. Ik heb dit gezien bij Furtjuh op Youtube en ik vond wel leuk om dit in een artikel ook te doen. klik op de link hier beneden voor de video.

1. Dora.

Ik vind het altijd wel leuk om naar Dora te kijken, want dan kan ik antwoorden op de vragen die ze stelt. Bijvoorbeeld: Dora: En wat vond jij het leukste? Ik: Dat je met je hoofd in die cactus viel. Dora: Dat vond ik ook heel leuk.

En echt waar hoor, ik lig helemaal dubbel. Je hebt nog meer van dit soort programma’s zoals: Bubbel Guppies, Peppa Big en Diego!

2. McDonalds.

Als je me ’s nachts ergens wakker voor kan maken is het wel McDonalds. Er zijn mensen en die vinden het niet lekker en dat snap ik echt niet. Als McDonalds ooit weg gaat net als Sephora.. IK VERHUIS!

3. DoxHotel.

Ik speel af en toe nog DoxHotel. Je kan het vergelijken met Habbo. Het is eigenlijk een superdom spel, maar als je je verveelt is het best leuk.

4. Unboxing.

Ik vind het leuk om op Youtube unboxings te kijken van iPhones, iPads, iPods, enzovoort. Ik vind dat gewoon leuk ofzo. Er is alleen één nadeel. JE WORD ER ZO HEBBERIG VAN!

5. Pindakaas met..?

Op mijn brood vind ik pindakaas sowieso lekker, alleen maakt het het nog lekkerder met hagelslag of gestampte muisjes! Het maakt het gewoon iets knapperiger en daar hou ik van.

6. Kopen en Eten.

Ik vind het leuk om naar TellSell en Tommy Teleshopping te kijken. Ik koop er verder nooit iets hoor, maar het is vermakelijk. Ik vind het ook zo rustgevend om naar 24Kitchen te kijken. Ik kan er gewoon uren lang naar kijken.

Dit waren zo ongeveer mijn Guilty Pleasures. Laat in de reacties weten wat jou Guilty Pleasure is, want dat vind ik leuk om te lezen.

Liefs, Jessie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s