Herfst TAG!

De zomer gaat altijd zo snel voorbij, maar de herfst en de winter duren altijd zo ontzettend lang! Voor mijn gevoel is het altijd maar een week écht zomer in Nederland en voor de rest is het koud en regenachtig. Sinds kort is het in Nederlands weer herfst, dus tijd voor een TAG over de herfst.

1. Wat vind je van de herfst?

Ik vind de herfst echt heel erg stom. Het is koud, het regent en na de herfst komt de winter..(NEEEEEEEEEH) Het is wel gezellig en zo in de herfst, maar dat is het in de winter ook. Ik vind de winter ook mooier dan de herfst. En de herfst is echt zo’n net niet seizoen dus doe of de zomer of de winter. Dat zou veel handiger zijn.

2. Voordelen en nadelen van de herfst?

Voordelen.. euhmm, naja het ziet er allemaal wel mooi uit ofzo? Je kan ook weer je lekkere warme en dikke kleren aan. En nadelen zijn dat het regent en het is koud. Het is ook weer te warm voor je winterjas maar weer te koud voor je zomer jas, Aargh..

 

3. Welk kledingstuk past voor jou het beste bij de herfst?

Sweaters en lange (gebreide) vesten.

4. Appeltaart of muffins?

APPELTAART!!!!!!

5. Beauty musthave voor de herfst?

Babylips lippenbalsem, want die maakt je lippen super zacht en dat heb ik wel nodig in de winter.

6.Favoriete herfst schoenen?

Mijn Uggs en mijn zwart met gouden invito laarsjes.

7. Vier jij Halloween?

Ik vier geen Halloween, ik denk ook dat het meer iets Amerikaans is. Ik vind het wel een heel cool feest in Amerika vooral ook omdat iedereen er aan meedoet.

8. Vier jij Sint-Maarten?

Ik denk dat elk kind in Nederland vroeger wel Sint-Maarten heeft gelopen, maar vanaf mijn negende denk ik ben ik niet meer gaan lopen.

9. Wat doe je het liefst in de herfst?

Binnen zitten met een kop thee, Youtube videos maken en Bloggen 🙂

10. Wat ga je doen deze herfst?

Ik moet natuurlijk naar school, maar ik denk dat ik na school vooral heel veel binnen ga zitten en lekker niks doen.

Dit waren de vragen alweer, ik heb deze TAG eens op een andere manier gemaakt en ik vind hem eigenlijk heel erg mooi geworden. Laat maar even een comment achter of jullie voortaan zo tags willen of dat ik er maar gewoon geen plaatjes bij moet doen. Ik vond het leuke vragen en ook leuk om deze te beantwoorden. Je mag de TAG natuurlijk overnemen.

Liefs, Jessie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s