My week in pictures.

Het leek me leuk om elke zaterdag een my week in pictures te posten. Daar begin ik dus vandaag mee. Kijk mee als je benieuwd bent hoe mijn week vorige week is gegaan.

myweekinpictures1

20131109-105249.jpg
Maandag ging ik uit school naar mijn opa en oma toe om daar te eten en om daar deze foto te bekijken die ik samen met mijn neefjes en nichtjes van mijn vaders kant gemaakt heb (door een fotograaf) voor mijn opa’s verjaardag. Dit is dus het resultaat en ik vind hem heel mooi.

20131109-105439.jpg
Dinsdag wilde ik vanuit school naar huis fietsen en toen ging mijn standaart ineens niet meer in.. Leuk weer! Toen heb ik mijn opa en oma gebeld of ze mij en mijn fiets wilde ophalen. So they did. Toen hebben we mijn fiets naar de fietsenmaker gebracht en nu is hij weer goed! (zoals op de foto)

20131109-105842.jpg
Woensdag gingen Sitah en ik via Facetime ‘de Sims’ spelen en toen hadden we 2 jongens gemaakt: Cody Simpson en Pjotter (hahaha) We hebben ze met heel veel meisjes laten zoenen.. Wat een players!

Van donderdag heb ik geen foto.. Whoeps.

20131109-110145.jpg
Vrijdag hadden we ‘Science’ op school. Dat is scheikunde, natuurkunde en biologie in een. En we moesten met vuur werken en toen moesten we labjassen en van die veiligheids brillen op! Hahaha we leken wel een stel groene smurfen.

20131109-110428.jpg
’s middags had ik ook nog een lekker bakje muesli met frambozen en aardbeien erin. Mjumm..

Dit was mijn week van maandag tot vrijdag.
Doeii

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s