Maybelline Babylips ‘Pink Punch’ review.

Maybelline Babylips 'Pink Punch' review.

Vandaag review ik mijn allereerste babylips! Ik heb deze nu twee dagen en I Love it! Ik heb hem dus in de geur/smaak ‘Pink Punch’ en deze sprak me in het begin het meeste aan. Ik ben van plan om er meer te gaan kopen en om deze dan ook allemaal los te reviewen. Als jullie dit niet zien zitten laat het dan alsjeblieft achter bij de comments en voor nu lijkt het me leuk als je verder leest 🙂

Eerste indruk

babylips aanbrengen

Toen ik hem voor het eerst op deed ging dat eigenlijk heel ‘smooth’ en helemaal niet stroef zoals bij de ‘Essence fruity shine lipbalm’ Hij liet ook nog eens een mooi roze kleurtje achter. Het viel me ook op dat deze heel erg lang blijft zitten. Zo ongeveer twee uur. En als je veel velletjes op je lippen hebt zijn die met een uurtje allemaal weg. Het is een wondermiddel en je krijgt er letterlijk ‘babylips van.

De verpakking

IMG_2608[1]

De verpakking ziet er natuurlijk echt superschattig en leuk uit. Als ik dit zo in het Maybelline schap zie staan dan moet ik dit gewoon echt meenemen. En het is ook wel echt een statement zo met die grote letters erop. Ik word iniedergeval erg blij van deze té leuke lippenbalsems.

maybelline babylips

Hier nog even een foto van de kleur van de balsem zelf. Op deze foto lijkt hij een beetje paarsig, maar hij is precies dezelfde kleur als de huls.

De prijs en waar is dit te koop? 

De Maybelline babylips kosten 3,- per stuk. Ik heb mijn babylips gevonden bij de DA, maar in sommige steden is hij ook verkrijgbaar bij de Kruidvat en de Dirks. Bij de DA is hij in iedergeval te koop. En als je niet weet waar je moet zoeken in de winkel, ze staan bovenaan het schap van Maybelline en ze staan in een mand bij de kassa.

Liefs, Jessie

Advertenties

Een gedachte over “Maybelline Babylips ‘Pink Punch’ review.

  1. Leuke review allen denk ik dat het een beetje veel is als je alle baby lips apart zou reviewen ik zou ze in 1 blog post neerzetten met bijvoorbeeld de verschillen ofzo

    Xxhatis nenjieh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s