Review Mario Badescu seaweed night creme.

Review Mario Badescu night creme.

Ik heb de afgelopen 2 dagen de nachtcréme van Mario Badescu uitgetest. Deze crème zat namelijk in de goodiebag bij de GraziaBBMC en ik wilde deze graag uittesten.

Hoe beviel de crème bij het aanbrengen?

Hij is groen en is erg vettig (positief) Hij trekt langzaam in, maar dan op een goede manier. Hij smeert erg fijn uit, niet te stroef en ook niet te glad en als je er iets te veel op hebt gedaan neemt de huid (bij mij in iedergeval) het alsnog goed op. Er blijft lang een vettige laag achter dus zodra je gaat slapen heeft hij alle tijd om in te trekken en word je wakker met een stralend huidje 🙂

Het resultaat

Ik kreeg er een glad gezicht van, maar het was nou ook niet veel anders dan bij andere nachtcrèmes. Het is een prima nachtcrème, alleen is hij wel een beetje aan de dure kant dus ik zou het maar gewoon met een wat goedkopere variant proberen.

De ingrediënten

IMG_2569[1]

Dit zijn de ingrediënten. Het bestaat voor het grootste deel uit water en voor de rest uit natuurlijke producten.

Eindoordeel

Ik vind dit een goede crème, de verpakking is een beetje saai, maar evengoed wel clean. De crème doet wat hij moet doen en dat is het belangrijkst. Hij heeft wel iets bijzonders en dat is dat hij dus wat vetter is en een soort van parelmoer laagje ofzo achterlaat ik kan het niet omschrijven (sorry)

mario badescu night creme

Dit stond er trouwens bij de omschrijving op cosmania.nl

” Geniet van de heerlijke textuur van deze Seaweed Night Cream van Mario Badescu. Een niet-vette, olie-vrije hydraterende nachtcrème, verrijkt met zeewier, collageen, hyaluronzuur om de huid te verzachten, te hydrateren en te voeden zonder dat het de poriën verstopt of ophopingen veroorzaakt. Het maakt de huid stralend en zijdezacht.”

De crème kost normaal 23,00.

Ik geef deze crème een 7,8.

Liefs, Jessie

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s