TAG: Common White Girl!

Heei Lezers, vandaag doe ik de ‘Common White Girl Tag’ Meestal doe ik tags in video vorm, maar ik vind het altijd moeilijk om dat te doen. Ik vertaal de vragen vanuit het Engels naar het Nederlands dus dat is ook een voordeel voor jullie als jullie hem over willen nemen, want dat mag natuurlijk altijd!

1. Favoriete ‘Starbucks’ drankje? 

2.Hoe lang duurt het om jezelf klaar te maken in de ochtend?

Meestal sta ik om 7 uur op en ga ik om 8 uur van huis weg, dus een uurtje.

3. Hoe veel ‘selfies’ maak je per dag?

Ligt eraan of ik er leuk uit zie, maar meestal 2 denk ik (volgendsmij is dit best nog wel erg)

4. Hoeveel Instagram volgers en foto’s heb je?

Ik heb 105 volgers en 146 foto’s. Mijn Instagram is trouwens @alajessie mocht je me willen volgen 🙂

5. Zeg je weleens ‘LOL’ of ‘OMG’ hardop?

Ik zeg sowieso nooit ‘lol’ maar wel ‘oh my god’ Ik zeg dus niet alleen de letters.

6. Draag je kledingstukken meer dan 1 keer?

euhh.. NEE! Daar ben ik toch veel te fabulous voor?1 Grapje natuurlijk. Ja tuurlijk doe ik dat!

7. Ben je racistisch?

Wat is dat nou weer voor een rare vraag? Tuurlijk ben ik dat niet, ik heb genoeg buitenlandse vriendinnen.

8. Hoeveel Tweets heb je?

Ik heb 143 tweets. Dat komt omdat ik gewoon niet zo vaak iets tweet, alleen als ik iets speciaals te vertellen heb ofzo.

9. Instagram, Twitter of Tumblr?

Absolutely INSTAGRAM!! Ik hou echt van Instagram, omdat je daar toch meer echte vrienden op hebt en ja.. het zijn foto’s. Twitter vind ik ook wel leuk, maar ik ben vaker te vinden op Instagram. Tumblr heb ik niet.

10. Waar besteed je je meeste tijd aan?

Youtube en niks doen en ik zit ook de hele week op school.

11. Wie zijn je favoriete Youtubers?

Ik volg meer Nederlandse Youtubers dan buitenlandse (volgendsmij ben ik de eerste die dit zegt) Ik volg denk ik maar 10 Amerikaanse Youtubers. Mijn favoriete zijn ‘Ninemma’ OMG zij is zo geweldig! Beautygloss, Beautylab, Disfordazzle, Teske, Lifesplash en Furtjuh. Ik vind nog meer Youtubers leuk hoor, maar deze kon ik nu even bedenken.

12. Hoe vaak doe je je nagels?

Best wel heel erg vaak.. ik denk om de dag ofzo, maar dat komt denk ik ook omdat mijn nagellak er niet langer op blijft zitten dan 2 dagen. IK KAN ER GEWOON NIET VANAF BLIJVEN!!

13. Ben je een shopaholic?

Best wel, maar ik ben ook wel weer zo’n iemand die nooit geld heeft..

14. Hoe vaak heb je de film ‘mean girls’ gezien?

..nooit..

15. Heb je veel kleren?

Best wel, maar ik gooi ook wel veel weg.

16. Neem je foto’s van je eten voor dat je het op eet?

Alleen als het er echt heel mooi uit ziet.

17. Draag je elke dag make-up?

Als ik naar school ga wel en als ik gewoon iets ga doen zegmaar, maar als het een chill dag is meestal niet, maar zoals vandaag is het zondag (een chilldag) en ik heb nu wel makeup op omdat ik daar zin in had.

18. Wat zijn je gemiddelde cijfers op school?

Ik sta best veel 6en, maar het word ons ook heel moeilijk gemaakt en ik doe erg mijn best er voor. Soms levert het gewoon geen goed resultaat op. Ik heb ook heel erg moeite met Wiskunde en daar volg ik ook bijles voor. Als ik naar de HAVO wil dan moet ik óveral een 7 gemiddeld voor staan :S

19. Hoe doe je meestal je haar?

In een staart of knot en als ik een goede haardag heb gewoon los haar.

20. Zie je er altijd op en top uit?

..Nee.. zeker niet haha.

Dit was de Tag en ik hoop dat jullie mijn antwoorden leuk vonden en je mag hem natuurlijk overnemen.

                                                                                                         

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s