Welkom op mijn blog!

Hey lieve lezers,

Mijn naam is Jessie en ik heb al een aantal blogs gestart alleen die liepen niet echt goed en ik had niet echt de motivatie om door te gaan met mijn blogs. Nu heb ik dat wel,want vandaag ben ik naar een beautybloggers masterclass geweest en nu weet ik heel veel tips en tricks om mezelf te motiveren en mooie blogposts te plaatsen. Ik ben 13 jaar oud en ik heb 2 katten: Toby en Kitty.

Ik ben van plan om elke Zondag een groot artikel te plaatsen en elke zaterdag een video. Ik heb ook al twee jaar een Youtube kanaal, waar ik regelmatig een video op post (elke zaterdag) hier een linkje er naar toe:http://www.youtube.com/channel/UC0B7mDH21msUt6jjkcBoG4g

Hopelijk gaan jullie mijn blogposts en videos leuk vinden! Greetz Jessie.

 

Advertenties

5 gedachtes over “Welkom op mijn blog!

  1. heey Jessie, ik wil graag ook een blog beginnen. ik had daar een paar vraagjes over: waar heb je deze blog mee gemaakt en kostte het geld? en is het moeilijk? ik hoop dat je snel reageert xx Indy

    • Hee Indy, ik heb deze blog gemaakt met wordpress en je kan hem gewoon zonder geld aanmaken maar dan heet het bijv: huppelepup.wordpress.com en als je er 15 euro per jaar voor betaald heet het bijv: huppelepup.com hoop dat ik je geholpen heb!! Xx Jessie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s